Vacature groep 3-4

3-4 dagen (0,6 – 0,8 fte)

Gezocht: Ervaring & Passie

Wij zoeken ervaring en passie voor een visie gedreven (startende) school met veel aandacht voor de natuur.
Als jij al stevig in je onderwijsschoenen staat en al jaren het gevoel hebt dat het anders kan, beter kan. Als jij al jaren rondloopt met het idee om dat echt te gaan dóen. Als jij visie op onderwijs belangrijk vindt. Als binnen die visie ook ruimte is voor natuur in het programma. Als jij energie krijgt van opstarten, bouwen en borgen. Dan staat hier jouw nieuwe baan.

Unieke eigenschappen

Natuur, startende school & Visie gedreven

De Schoolwerkplaats is in veel opzichten een unieke school in het prachtige Santpoort Noord (Noord-Holland). Omgeven door natuur, waar we met graagte gebruik van maken, als decor van ons onderwijs.
We bestaan pas een paar jaar en zijn nog veel dingen aan het ontdekken. We voeren in het team veel visie gesprekken en vertalen dat op dagelijkse basis naar ons onderwijs.

Wat we bieden:

Vernieuwend onderwijs, Betrokken collega’s & Avontuur

Alle teamleden werken aan vernieuwend onderwijs. Heerlijk als je daarvan houdt! Je collega’s doen dat ook en onze gesprekken gaan dan ook vooral over onderwijs, lesgeven, verbeteren en over onze leerlingen. We praten verrassend weinig over wat er de avond van tevoren op de tv was.

Wij willen dat werken op de Schoolwerkplaats een avontuur is.

Wat we niet bieden

Gespreid bedje & Voorspelbaarheid

Gaan werken op de Schoolwerkplaats betekent niet dat je in een gespreid bedje terecht komt. Het betekent ook niet dat je precies weet hoe je jaar of periode er uit zal zien. Je zal je ook niet vervelen. Er zal van je verwacht worden dat je dat met beide handen aanpakt en kansen voor verbetering zoekt.

Wat we vragen

Jouw mening, Stevig in je schoenen, Gedrevenheid

We realiseren ons dat we nogal wat vragen. We vragen iemand die stevig in zijn/ haar schoenen staat. Die gedreven in het leven staat en die gedrevenheid voor de school wil inzetten. Het hebben van een mening die ergens op gebaseerd is, vinden wij absoluut een voordeel.

Concreet

Groep 3/4, 3-4 dagen

Wij zoeken iemand voor onze combinatiegroep 3/4. De groep zal in het begin van het jaar starten met 12 kinderen. We verwachten dat de groep in de loop van het jaar zal doorgroeien naar 20 kinderen.

Interesse?

Stuur een mailtje naar: info@deschoolwerkplaats.nl met je motivatiebrief en cv of bel met onze directeur Jan Willem op 0650469605