Op dit moment zijn alle vacatures vervuld.

Als je interesse hebt om bij de Schoolwerkplaat te werken dan kan je altijd een open sollicitatie sturen

Beschrijving van de school

De Schoolwerkplaats bestaat pas 3 jaar en we doen de dingen net wat anders. De eerste dingen die opvallen als je bij ons kijkt zijn:

  • We hangen het grootste deel van ons onderwijs op aan thema’s.
  • Onze relatie met de natuur. We zijn niet alleen omgeven door de natuur maar we maken er ook gebruik van om les te geven. Elke woensdag geven we (weer of geen weer) de hele dag buiten les. En ook op andere dagen kan je ons rekenend, lezend of onderzoekend buiten vinden.
  • Sensitieve pedagogiek. Wij vinden het zien van elk kind erg belangrijk.

Als bovenstaande je aanspreekt en als 3 tot 4 dagen beschikbaar bent dan gaan we graag met je in gesprek. Van die dagen sta je 2 – 3 dagen voor groep 3/4 (we hebben combinatiegroepen). Op dit moment is deze groep een kleine groep (12 leerlingen). Op je ambulante dag ondersteun je collega’s in het thematisch werken.

Een dag op de Schoolwerkplaats is afwisselend!

In de ochtend geef je instructie over taal en rekenen. Vanaf 11 uur ga je thematisch aan de slag en neem je de groep mee in de wereld van dat thema. Je staat in verbinding met je collega’s, bedenkt samen activiteiten en voert deze ook gezamenlijk uit. Je zorgt dat jouw inspiratie terecht komt bij de kinderen en dat jij geïnspireerd raakt door hen.

Waarom is werken bij ons zo leuk?

Een aantal redenen waarom werken op de Schoolwerkplaats leuk is.

– Meewerken aan het ontwikkelen van onderwijs. We zijn nog jong en ontwikkelen delen van ons onderwijs zelf. Als je een mening over onderwijs hebt dan ben je bij ons aan het goed adres!
– Denken in kansen. We kijken optimistisch naar de wereld en zien overal leer- en ontwikkel- mogelijkheden.
– Groei. Onze school groeit, en wij willen zelf ook allemaal groeien. Persoonlijke groei kenmerkt ons.
– Bevlogen collega’s. Niemand werkt toevallig op de Schoolwerkplaats. Iedereen heeft heel bewust gekozen.
– Buitenonderwijs. Hoe fijn is het als je delen van je werkdag buiten door kan brengen. De natuur je klaslokaal maken is heerlijk.
– Thematisch werken. De leerlingen zijn niet de enige die veel leren op een dag. Omdat thematisch onderwijs steeds anders is elke dag voor ons ook een avontuur.
– En het belangrijkste…. Wij hebben de leukste leerlingen van de hele wereld.

Wat we bieden

Lesgeven in een positieve omgeving

Gaan werken op de Schoolwerkplaats betekent dat je met betrokken teamleden vanuit een positieve blik elke dag opnieuw de kinderen helpt te groeien en te ontwikkelen. Binnen deze setting is er meer dan genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. We investeren veel in jou als leerkracht omdat jij het verschil maakt!

Open sollicitatie?

Stuur een mailtje naar: info@deschoolwerkplaats.nl met je motivatiebrief en cv of bel met onze directeur Jan Willem op 0650469605